Kakovost in varnost

Smo dinamičen računovodski servis, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom.

Več kot 25 let izkušenj

Smo uveljavljen računovodski servis in hitro rastoča družba za računovodsko svetovanje & računovodske storitve že od leta 1993. Zagotavljamo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja preko e računovodstva.

Računovodstvo Bim Line

Računovodski servis, računovodstvo, računovodske storitve, knjigovodstvo in svetovanje v občinah Kranj, Šenčur, Cerklje, Preddvor, Vodice, Komenda, Mengeš, Kamnik, Domžale, Trzin, Ljubljana, Naklo, Radovljica

Računovodske storitve

Kot računovodski servis opravljamo računovodstvo, računovodske storitve za podjetja, zasebnike, društva in zavode. Naš razvoj je usmerjen v strokovno poslovanje, ki ga uspešno gradimo na znanju in izkušnjah.

Natančno in profesionalno opravljanje naših storitev prilagajamo specifičnosti vsakega posameznega podjetja, katerim ponujamo računovodske storitve. Našim strankam zagotavljamo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja.

računovodstvo

Davčno svetovanje

Davčni svetovalci v računovodkem servisu z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti. Skozi leto uvajamo računovodske strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost.

Poslovno svetovanje

Poleg računovodskih storitev in davčnega svetovanja strankam računovodskega servisa nudimo tudi finančno računovodsko in poslovno svetovanje.

Stranke o nas

Korektna storitev, poštene cene.

Zelo zadovoljen. Znajo svetovati.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.